Szilveszteri társasjáték hétvége

2010.12.31 – 2011.01.02.

Az idei szilveszterre nézve nem voltak terveink, elképzeléseink, de a pozitív nyomásnak engedve elkezdtünk körülnézni, hátha maradt még valami… Szerencsénk volt, Romhányban találtunk egy szuper helyet, amire első ránézésre azt kell mondjuk, hogy a jövőben is lehet majd találkozó helyszíne, de ne szaladjunk ennyire előre az időben.

Várunk mindenkit az év utolsó hétvégéjére sok új 2010-es (és persze régebbi) játékkal. A program a megszokottakhoz hasonlóan alakul most is. Az első érkezők már péntek délelőttől jöhetnek a Fáradt Vándor Panzióba megpihenni, és természetesen játszani. A szilveszteri vacsora és az éjféli pezsgőzés, virsli evés után tart a játék egészen vasárnap estig, néhány óra alvással megszakítva…

A panzióban van internet (WIFI) és egy hatalmas plazmatévé a játékteremben, hogy idén végre ne tévesszük el az éjféli koccintás időpontját 🙂

Várunk mindenkit, aki szeret játszani, és az év végét egy remek társaságban szeretné tölteni!

Költségek:

Utazás egyénileg autóval, vagy volánbusszal. Az utazás költsége az utazás módjától függ, Romhány Pesttől kb. 75 km-re található (M2).

A szállás és a napi háromszori étkezés díja: december 31-től január 2-ig 18.000,- Ft (szállás, teljes ellátás: péntek vacsorától vasárnap ebédig)

Jelentkezéskor 10.000,- Ft előleget kérünk! Aki már tudja, hogy jön, az mihamarabb jutassa el hozzánk az előleget, mert november közepéig nekünk is ki kell fizetnünk azt. Ezt vagy személyesen lehet átadni az Anduril Klubban (1133 Budapest, Visegrádi utca 83/c)
vagy át is utalhatod a JÁTSSZ Egyesület számlaszámára: 10700646-65629268-51100005 (CIB Bank)

A szállás: két-, illetve háromágyas szobákban – külön fürdővel, illetve egy négy ágyas apartmanban (két kétszemélyes szobával).

Az étkezés: helyben

A panzióban internet van. Üdülési csekkel is lehet fizetni.

Részvétel csak előzetes jelentkezés alapján!!! A jelentkezéseket addig fogadjuk, amíg hely van – vagy telefonon, vagy e-mailben, illetve ha kérdés merülne fel, itt lehet érdeklődni:

Vincze Szilvi                 06-30/684-7363         gyerejatszani@gmail.com
Somoskői Ferenc         06-20/467-8792         fsomoskoi@gmail.com

Gyere és JÁTSSZ velünk!

Üdvözlettel: A szervezők

Koordinációs File 🙂