Nógrádgárdony

Társas- és kártyajáték hétvége a lovastanyán

Csitár – Nógrádgárdony

2009. október 9-11.

Balassagyarmattól nem messze található ez a csendes kis tanya, távol a város forgatagától, kint a természet lágy ölén, ahol a lovak szabadon járkálnak a tanya mellett található hatalmas legelõn. A fogadó nem egy luxusszálloda, de az ágynemû tiszta és mindig szívesen lát minket a házigazda…


A program nagyvonalakban:

Péntek:
Érkezés délután/este, közös vacsora. Forralt borozgatás, társasjáték kifulladásig….
Szombat:
Ha sikerül felébredni az éjjeli társasjáték után, akkor reggeli… Reggeli után társasjáték vagy akinek kedve van lehetõség van kirándulásra (Hollókõ vagy Sasbérc), lovaskocsikázásra, lovaglásra.
Este bográcsozás, szalonnasütés, ha az idõ engedi. Utána forraltborozgatás és társasjáték végkimerülésig…
Vasárnap:
Akik a második átjátszott éjszaka után is fel tudnak kelni, azoknak reggeli. A program ugyanaz mint elõzõ nap: társasjáték, lovaglás, igény esetén kirándulás. Hazaindulás nincs idõhöz kötve, kinek mikor van kedve.
A lovastanyán lehetõség van lovaglásra teljesen díjmentesen, de ezt mindenki csak a saját felelõsségére teheti. Illetve igény esetén lovaskocsikázásra is van lehetõség.
A hétvégén az Anduril Lángja társas- és kártyajáték klub társasjátékai lesznek megtalálhatók (Catantól az Imperialig, kb 20-30 féle társasjáték). Természetesen a hagyományos kártyajátékok is megtalálhatóak lesznek, és szívesen látjuk a résztvevõk kedvenc játékait is 🙂

Utazás egyénileg autóval, vagy vonattal illetve busszal.
Kérem, hogy jelentkezéskor jelezzétek, hogy autóval vagy anélkül jöttök, illetve hogy van-e még szabad hely nálatok a kocsiban.
Költségek:

Az utazás költsége az utazás módjától függ, a tanya Pesttõl kb. 120 km-re található (nem kell autópálya matrica az útra).
A szállás és a napi háromszori étkezés (péntek vacsorától vasárnap ebédig) díja a teljes hétvégére 8.000,- Ft. Az összeget jelentkezéskor kérjük kifizetni!
Részvétel csak elõzetes jelentkezés alapján!!! A jelentkezéseket október 4-ig várom, vagy telefonon, vagy e-mailben:

Vincze Szilvi 30/684-7363 vincze.szilvi@citromail.hu
Somoskõi Ferenc 20/467-8792 fsomoskoi@gmail.com