2018. KecskemétCON XVII.
2018.03.14.-2018.03.19.
A kilencedik éve találkozunk újra és újra Kecskeméten, és ezt folytatni is szeretnénk még jó sokáig. Hamarosan itt az tavaszi találkozó ideje amit 4 naposra tervezünk, (opcionálisan 5 nap)de természetesen a 3 napos verzió is választható.
Szokás szerint az étkezésben lesz “A” illetve “B” menü, ez utóbbi lesz a vegetáriánus verzió.
Mindenki kiválaszthatja jelentkezéskor hogy melyik menüt kéri, lehet különbözőt választani egy napon belül is.
A helyszínen már nincs választási lehetőség, ezt mindenképp előre kell jelezni a táblázatban.

Gyere és JÁTSSZ velünk!
Helyszín: Kecskemét, Bajor Vendégház, 6000 Kecskemét, Szent László körút 19.

A program nagy vonalakban:
2018. március 14. (szerda)
Délutáni érkezés. Az első közös étkezés a VACSORA! (megfelelő számú jelentkező esetén)
2018. március 15. (csütörtök):
Egész nap játék, jó idő esetén a szabadtéren is, illetve az étterem teraszán a tavaszi nap melengető sugarai alatt:-) Előfordulhat hogy egy pár 2018-as újdonság is az asztalra kerül!
2018. március 16. (péntek):
A 3 napra érkezőknek az első közös étkezés a vacsora. Kinek-kinek kedve szerinti játék, előkerülhetnek az újdonságok mellett már rég elfeledett régi játékok is.
2018. március 17. (szombat):
A reggelit követően egészen naplementéig játék:-) Jó idő esetén hógolyózás
2018. március 18. (vasárnap)
A hazaindulás nincs időhöz kötve, kinek mikor van kedve. Közben egy Gábli, korlátlan fogyasztási lehetőséggel. Délután 17h-ig maradhatunk!
A hétvégén az Anduril Lángja társas- és kártyajáték klub és a MATE társasjátékai lesznek megtalálhatók. Természetesen szívesen látjuk a résztvevők kedvenc játékait is. Valamint egy válogatás a 2017-os Esseni társasjátékokból.

FONTOS változások:
Az árak egységcsomagok 3,4 illetve 5 napos verzióra. Tehát ha valaki nem alszik ott egy éjszakát, valamelyik étkezést kihagyja akkor is fix összegbe kerül a csomag. Ebbe beletartozik az étkezés, a szállás, és a terembérlés is.
A jelentkezési táblázatban ezentúl piros színnel lesz jelezve az előleg befizetése, ez biztosítja a szobát és az étkezést. Amennyiben valaki beírja magát előlegfizetés nélkül, az önmagában nem minősül foglalásnak. A jelentkezéskor kell meghatározni hogy készpénzes vagy bármilyen más fizetést szeretnél, később nem tudunk rajta változtatni.
Lemondás:
Az előleg befizetése után ha valaki szeretné lemondani a hétvégét az előleg összegéből 5000 Ft levonásra kerül. A kezdési időpontot megelőző 15 napon belüli lemondás esetén pedig a teljes előleg elvész.
Jelentkezési határidő: 2018. február 28.
Eddig az időpontig kell legkésőbb kitölteni a jelentkezési táblázatban a menüigényt, kitöltetlenség esetén automatikusan A menü fog járni.
Köszönöm a figyelmes olvasást!
Költségek:
Utazás egyénileg autóval vagy vonattal, illetve busszal. Az utazás költsége az utazás módjától függ, Kecskemét Pesttől kb. 100 km-re található (autópályán).

A szállás és a napi háromszori étkezés díja:
Március 14-től 19-ig: 5 nap 43000.- (szerda vacsorától)
Március 15-től 19-ig 4 nap 35000.- (csütörtök ebédtől)
Március 17-tól 19-ig: 3 nap 22500.- (péntek vacsorától)

Jelentkezéskor az előleg: 5 nap – 23.000Ft, 4 nap – 20.000Ft, 3 nap – 12.500 Ft !
A gyerekár 6 éves korig a teljes részvételi díj 50%-a.
A gyerekár 6-14 kor között a teljes részvételi díj 75%-a.
Szállás: két-, illetve háromágyas szobákban (külön fürdővel).
Étkezés: helyben.
A panzióban internet van.
Széchenyi-kártyával (OTP) és Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni. A táblázatba kérem jelezni a Széchenyi-kártyás fizetést. Csak a táblázatban megjelölt fizetési mód lehetséges a helyszínen!

A jelentkezéseket addig fogadjuk, amíg hely van – illetve ha kérdés merülne fel, itt lehet érdeklődni:
Somoskői Ferenc: fsomoskoi@gmail.com vagy

Még egy fontos! A JÁTSSZ egyesület adószáma: 18699911-1-42 Idén is várjuk szeretettel az 1%-os felajánlásokat, hogy mindig tudjunk új és érdekes játékokat vásárolni, amivel örömmel játszhattok!