Archive for the ‘Sub Rosa’ Category

Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:

A Sub Rosa bemutatónak köszönhetően megismertünk egy olyan játékot, ami egy új és a többi játéktól eltérő játékmenetet biztosít. Akik játszottak vele, azoknak egyértelműen pozitív benyomása volt a játékról, de a szabály némileg finomításra szorul. A szerző engedélyével elkészítünk egy másolatot a prototípusról.

A tervek szerint kéthetente tesztelnénk a játékot és átgondolnánk a szabályokat.  Mindenkit, aki szeretne tesztelni és ötleteivel hozzájárulni a szabály és a játszhatóság finomításához, azokat szívesen várjuk ezekre a napokra aminek a pontos időpontját hamarosan közzétesszük.

Köszönjük a szerzőnek Baranya Tamásnak a bemutatót, és azt, hogy megismerhettünk egy játékot ami reméljük megtalálható lesz mihamarabb a játékot kedvelő emberek polcain.

A 2011-es év első eseményeként bemutatjuk a Sub Rosa stratégiai társasjátékot, ami diplomamunkának készült a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetében.

Ideje: 2011. január 6. 18h-tól az Anduril klubban mindenkit szívesen várunk, aki szeretné kipróbálni, egy egyedi tervezésű, és az előzetesek alapján egy igencsak érdekes társasjátékot.

Képek az elkészült játékról:

Magazinok
Támogatók
Webáruházak